44-годишният секретар на клуб Традиция Милен Атанасов,  деен участик в

...
44-годишният секретар на клуб Традиция Милен Атанасов,  деен участик в
Коментари Харесай

Майка, баща и син са сред жертвите на жестоката катастрофа край Пазарджик

44-годишният секретар на клуб " Традиция " Милен Атанасов,  деятелен участик в голям брой възстановки, е една от жертвите на трагичната злополука, която стана през вчерашния ден следобяд на пътя Пловдив-Пазарджик. Той е бил зад кормилото на " Форд Фокус ", който е пътувал в посока Пловдив, заяви. Тогава пред него изскача автомобилът на 64-годишния Стоян от първомайското село Драгойново, който е карал в посока Пазарджик. Последвал е и жестокият преден удар, който взима живота на двамата водачи и техните близки. От мощния сблъскък на място умира бащата на 44-годишния мъж - 71-годишният Сашо Атанасов. Майка му, която също се е возила в автомобила- 66-годишната Ваня Атанасова, издъхва по-късно в болничното заведение.

Семейството ще бъде заровено в сряда на гробищата на Рогошко шосе. 

Във возилото, карано от 64-годишния Стоян от първомайското село Драгойново умира негова роднина- 52-годишна жена. Състоянието на другите двама, пътували в шкодата-  жена на 29 години и 49-годишен мъж са в тежко, само че устойчиво положение и са настанени в  пазарджишка болница. 

Припомняме, че нещастието се разигра към 16:00 часа в неделя. Ударът е бил преден и драматичен. След него единият автомобил е напуснал пътното платно, качил се е на мантинелата и се е блъснал в дърво. 66- годишната Ваня е откарана в доста тежко положение с голям брой контузии, а по-късно умира.

Към момента Окръжна прокуратура - Пазарджик следи досъдебно произвеждане за зародилото тежко пътнотранспортно произшествие. Разследват се и се обясняват на аргументите за настъпването му, като на място през вчерашния ден е дошъл и дежурен прокурор.

GlasNews изказва откровени съболезнования към околните на загиналите!

66-годишната Ваня Атанасова



44-годишният Милен Атанасов



71-годишният Сашо Атанасов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР